A cipő fontos kelléke az esküvői viseletnek, hiszen egy jól megválasztott ruhát csak egy stílusos lábbeli egészít ki tökéletesen.  Szerencsére a 2016-os évben a divat kínálta esküvői cipők választéka igen széles. A klasszikus fazonok és megszokott színek mellett, az esküvői cipők világában is évről-évre teret hódítanak az egyedi darabok. Az egyediség, viselőjének stílusától és az esküvő színvilágától függően megjelenhet a fehértől eltérő különféle színválasztásokban, a különleges sarok-és felsőrész kialakításokban, valamint az orrészre és a sarokra helyeztető kövekben, díszítő anyagokban.

 


Világos klasszikus

Amennyiben ragaszkodunk a hagyományokhoz, vagy éppen hódolunk az új divatnak, úgy széles kínálatból választhatunk a fehér-ekrü illetve a 2016-os trend púder árnyalatú cipői közül. Előnyük, hogy tökéletesen passzolnak bármely választott esküvői ruhához, harmonikus megjelenést kölcsönöznek szettünknek. Egyediségünket a különböző anyagkombinációkkal és kialakítással érhetjük el. Egy jól megválasztott orr- vagy sarok díszítőelemmel pedig garantált egyéniségünkhöz és ruhánk stílusához igazíthatjuk klasszikus választásunkat.

 


Szín kavalkád

Az elmúlt néhány évben a tendenciák szerint a színes esküvői cipők egyre nagyobb teret hódítanak az egyéniségüket esküvőjükön is kifejezni szándékozó menyasszonyok körében.  Anyagukat tekintve a festett szatén és kevert- valamint lakk bőrök igen nagy népszerűségnek örvendenek a színes cipőt választók esetében.

 


Arany- ezüst minden"kor"

Függetlenül attól, hogy mely árnyalatától beszélünk 2016-ban az arany ragyogása újraéled. Akár a vintage-trend huszas éveket idéző esküvői keretében, akár a letisztult elegancia és natúr stílus jegyében,  arany topánkákból is széles az esküvői kínálat.  

Fémes árnyalatokat tekintve az ezüst is fontos kelléke az esküvői cipőknek.  Akár az orr részen elhelyezett kőként, akár extravagáns sarokdíszként is megjelenhet a klasszikus darabokon.


Kényelmes balerina és bohókás szandál

2016-ban már nem lepődünk meg a balerina cipő választáson sem, hiszen legfőbb erénye a kényelem és különféle díszítőelemekkel megfelelő esküvői viselet lehet. Akár a ceremóniát követő fogadásra is alkalmas, a magas sarkú váltásaként. Díszítését illetőn itt is megjelennek a fémes elemek csattok vagy kőfoglalatok formájában. Ugyanakkor nem ritkák a masnikkal, gyöngyökkel vagy éppen csillámmal díszített darabok sem. Mindezt természetesen színekkel kombinálva végtelen számú kifejezetten egyedi lehetőséghez jutunk.  

Ez idáig kicsit sem voltak szokványosak a szandálok és saruk a menyasszonyi viseletben. 2016-ban azonban akár a rusztikus, akár a újhullámos környezettudatos, vagy a népszerű DIY-stílusú késő tavaszi- meleg nyári esküvők keretében fantáziánk szerint válogathatunk az egyedi szebbnél-szebb darabok közül.