Menü
Your Cart

Bemutatótermünkbe előzetes időpont egyeztetés szükséges. +36307403776

Fizetés, szállítás

Fizetés, szállítás

A webáruházban megrendelt termék kiszállítását a Magyar Posta végzi, a megrendelés során megadott magyarországi szállítási címre. Munkanapokon a kiszállítás a rendelést követő 2-5 munkanapban történik.
A szállítás módjától függően szállítási díjat számolunk fel. A megrendelés végösszegének fizetése két különböző, és szabadon választható módon történhet:

1.    Előre utalással, miután a termék státuszát ügyfélszolgálatunk visszaigazolta. Fontos, hogy a banki tranzakció tényleges megtörténtét követően van csak lehetőségünk a kézbesítés megkezdésére, az átutalás, mint tranzakció elindításáról küldött banki „igazolásokat” nem áll módunkban elfogadni.  Külföldre történő csomagszállításkor csak ez a fizetési mód választható. Előre utalás esetén Magyarország területén 2.100.- forint a szállítási díj.

-A termék ellenértékét+szállítási díj cégünk számlaszámára kell befizetni elektronikus utalással.
Gaia Tanácsadó Iroda Kft  OTP 11704007-20232775-00000000

2.    Fizetés utánvéttel a futárszolgálatnak készpénzben. Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánja kiegyenlíteni. Magyarország területén belül: Csomagjainkat a Magyar Posta futárszolgálat szállítja ki Önnek, a szállító minden esetben átvételi elismervényt  fog aláírattatni, mellyel Ön igazolja, hogy kiegyenlítette az utánvét összegét, illetve átvette a csomagot sértetlenül. A termék vételárát ekkor fizeti a futárnak készpénzben. Utánvét esetén Magyarország területén 2400.- forint a szállítási díj. Kérjük, hogy az átvételi elismervényt minden esetben csak akkor írja alá, ha a csomagját tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.
Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot. Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

3.Személyes átvétel esetén ingyen átvehető a rendelés a Budapest 1066 Teréz krt 8. alatti

szalonunkban, előre egyeztetett időpontban. Személyes átvétel esetén is várja meg míg webáruházunk vissza jelzi, hogy a rendelés megérkezett. Az értesítés időpontjától a megrendelt terméket 5 munkanapon keresztül foglaljuk be vásárlóinknak. 

A jobb felhasználói élmény érdekében weboldalunkon cookie-kat használunk. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Adatkezelési tájékoztató.