2016-os kollekciónkat a játékosság és a merészség inspirálta. Míg előbbi a cipők anyagának változatos textúrájában jelenik meg, utóbbi főként a színválasztás terén érhető tetten.

Természetesen a hideg időszak beköszöntével a lábbelik zártabbá és melegebbé válnak. Az őszi kollekcióban ez a zártság is rugalmas szabadsággal jelenik meg, számos választási lehetőséget biztosítva az ifjú párnak és násznépnek.

Trendi színek

Idén is hódítanak a hagyományos őszi színek! Miért ne alkalmazhatnánk ezeket a nagy napon, fehér árnyalatú menyasszonyi ruhával kombinálva is?

 

Hagyományos, egy kis csavarral

A 2016-os trendek nem a megszokottságról szólnak! A hagyományos színválasztást lakk textúrával kombinálva, igazán divatos és elegáns megjelenést kölcsönöz a menyasszonyok számára!

 

Fémes ragyogás

Játékos textúrák és fémes csillogás jellemezte 2016 új, virágkorát élő trendjét! Őszi kollekciónk kiemelt darabjai is igyekeznek megfelelni ennek a dicséretes stílusirányzatnak!

 

Újrahangolt férfi trendek

Az őszi színek a vőlegény cipők legújabb divatja szerint, tervezőinket is megihlették! 2016-os kollekciónkban a kifinomult mélybarna szín is helyett kapott!